Obiteljski dan

Opening day / Obiteljski dan

Dana 24.5.2018. godine svečano je otvorena jedna od najmodernijih tvornica parketa u Europi Bauwerk Boen d.o.o. Đurđevac. Bila je to kruna velikog truda i ulaganja od dolaska Bauwerk Boen Grupe u Hrvatsku u prosincu 2016. godine.
Iznimno je zahtjevno organizirati takav veliki događaj i to samo vlastitim snagama. Pripreme su bile vrlo opsežne i svi uključeni su uložili veliki dodatan trud dok su uz svoj svakodnevni posao s jednakim uspjehom odrađivali i sve pripreme. Željeli smo pokazati brojnim gostima kakav uspjeh je postignut već sada i koliko smo na taj uspjeh ponosni.
Ugostili smo oko 80 gostiju kako iz javnog života tako i poslovnih suradnika. Među gostima su nam bili i švicarski veleposlanik u Hrvatskoj Stefan Estermann i norveška veleposlanica u Hrvatskoj Astrid Versto koji su izrazili zadovoljstvo svime viđenim te suradnjom zemalja.
Kroz program je vodio naš direktor ad interim Igor Benaković. Opening day je bio prigoda da po prvi puta javno pokažemo promo video o Bauwerk Boen Đurđevac u snimanje kojeg smo isto tako uložili vlastiti trud.
Goste je pozdravio i Klaus Brammerz, CEO Bauwerk Boen Grupe koji je naglasio kako je otvorenje BBHR-a važan korak za BBG na puta da postane najvrijedniji proizvođač parketa u Europi.
Kako nam je jedna od bitnijih stvari ozračje koje vlada, bili smo otvoreni i za drugačije ideje. Slijedom toga tvornica nije otvorena rezanjem vrpce jer to nema puno veze s nama.
Predsjednik uprave Grupe Dominik Sauter i potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske Predrag Štromar prepilili su trupac te tako simbolično otvorili tvornicu.
Tijekom obilaska tvornice gosti su se uvjerili u moderan način proizvodnje parketa, od trupca do gotovog, spakiranog proizvoda. Naša tvornica je na sve goste ostavila iznimno dobar dojam i to je ono što nas jako veseli.
Poslije obilaska je zasađen hrast kao simbol održivosti koja je ključna u politici Bauwerk Boen Grupe.
Nakon programa i obilaska, svi su ogladnili pa je druženje nastavljeno u restoranu Stari grad kako bi se gosti upoznali i sa gradom uz koji je tako usko vezan Bauwerk Boen Đurđevac.
Opening day je ostavio jako dobre utiske na sve prisutne, a nama domaćima osjećaj velikog zadovoljstva i ponosa.

Koliko god bilo bitno službeno otvoriti tvornicu uz prisustvo uvaženih gostiju iz javnog života i poslovnih partnera, jednako važno nam je bilo podijeliti tu sreću i ponos sa zaposlenicima. Odluka je pala da bi proslava sa zaposlenicima bila 26.5.2018. godine. No još važnije, pozvali smo i članove obitelji naših zaposlenika.
Ideja je jako dobro prihvaćena, a mi smo se bacili u organizaciju i osmišljavanje Obiteljskog dana.
Željeli smo približiti našu firmu i ono što radimo članovima naših obitelji. Jedan od načina je bio promo video o Bauwerk Boen d.o.o. Đurđevac i prezentacija kojom smo željeli pokazati da je BBHR bitan dio iznimno uspješne Bauwerk Boen grupe.
Također smo omogućili obilaženje tvornice električnim vlakićem i šetnjom. Vlakić je bio prava atrakcija i bilo je onih koji su se nekoliko puta vozili.
Ono bez čega nikako nismo mogli biti je glazba jer ljudi u Hrvatskoj, a posebno u Podravini, gdje je smješten Đurđevac, jako vole plesati.
Posebno smo se pobrinuli da našim najmlađim gostima bude zabavno. Vlakić im je bio silno zabavan, a posebna atrakcija je bio naš Volvo na kojem smo omogućili slikanje. Iako je sam boravak u tvornici bio uzbudljiv, unajmili smo animatore koji su osmislili dječji kutak. Animatori su djeci kao podloge za slikanje ponudili naše izrezane lamele kojima su potpuno osvojili djecu. Bio je tu i dvorac za skakanje, facepainting, povlačenje užeta, nogomet i razne druge igre. Djeca su bila i više nego oduševljena.
Nismo željeli zapostaviti odrasle pa smi im organizirali dvije nagradne igre. U jednoj igri je trebalo pogoditi težinu trupca, a u drugoj složiti najviši toranj od letvica. Isplatilo se igrati jer smo pripremili vrijedne nagrade. Prva nagrada je bila parket u vrijednosti 200 eura, druga stol u vrijednosti 100 eura, treća nagarada 1 tona briketa, a četvrta i peta poklon bon u pizzeriji.
Na kraju tog vrlo uzbudljivog i zabavnog dana, predsjednik uprave BBHR Christian Koch, uručio je nagrade najuspješnijima.
Atmosfera je cijelog dana bila odlična, dojmovi su bili sjajni, a djeca su se ludo zabavila. Možemo reći da smo imali iznimno uspješan Obiteljski dan.

 

BBHR dan zaposlenika