Bauwerk Boen dobitnik nagrade Special Lider Invest

U srijedu, 28.10.2020. godine, održana je svečana dodjela Lider invest, a tvrtka BAUWERK BOEN d.o.o. dobitnik je nagrade Special Lider invest – posebne nagrade stručnog žirija za kontinuirano ulaganje. Nagradu je u ime tvrtke preuzeo predsjednik Uprave Igor Benaković, a nagradu je uručio Hrvoje Čuvalo, član Uprave iz HBOR-a.

Bauwerk Boen Đurđevac je u nepune četiri godine od temelja podigao proizvodnju premium parketa te dosegao zavidno visoku razinu poslovanja u svjetskim razmjerima. Gotovo sve proizvode izvozi na zahtjevna europska i svjetska  tržišta. Sada već višestruko nagrađivanom timu Bauwerk Boen d.o.o. stiže i novo posebno priznanje – za kontinuirano ulaganje.

„Unatoč izazovima koje je donijela Covid19 pandemija, zadržali smo zaposlenost svih 250 radnika, te nastavili s daljnjim rastom i razvojem poslovanja na višim razinama efikasnosti i fleksibilnosti. Dosad smo uložilli više od 150 milijuna kuna u đurđevački pogon, te nastavljamo i dalje s investicijama. Ipak naše najvažnije ulaganje jest ono u ljudski kapital, jer smo posebice ponosni na naše ljude.“ – rekao je predsjednik Uprave Igor Benaković.

 


Foto: Ratko Mavar, Lider media/Bauwerk Boen

Foto: Ratko Mavar, Lider media

Foto: Bauwerk Boen