Održan kongres europskih menadžera

ODRŽAN KONGRES EUROPSKIH MENADŽERA

 

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA organiziralo je Kongres europskih menadžera na temu „Održivi trendovi i fokus lidera“. Na skupu je istaknuto da su menadžeri danas više nego ikada u izrazito zahtjevnoj situaciji (Covid-19) predviđati daljnji razvoj poslovnih prilika i pritom uvažiti nove održive trendove. Održavanje kongresa u Splitu omogućilo je odličan networking, s europskim je menadžerima razmijenjeno bogatstvo hrvatskih kolega i predstavljeni prekrasni prirodni resursi naše zemlje. Time se dodatno istaknula važna pozicija Hrvatske na menadžerskoj karti Europe.

Ključni zaključak kongresa jest da održivo liderstvo podrazumijeva jasne ciljeve utemeljene na trajnim vrijednostima.  Ovo je naročito važno zbog učestalih promjena. ­Poput plovidbe na nemirnom moru, lider treba imati jasan fokus, biti usmjeren prema cilju, biti motivator i ohrabrivati svoj tim.

Bauwerk Group Hrvatska je ponosna što su njeni predstavnici sudjelovali u Organizacijskom odboru  ovog značajnog događaja, te je osigurano prisutstvo naše tvrtke na ovom uglednom kongresu.

Fotografije preuzete od CROMA-e