Bauwerk Group Hrvatska osvaja novu nagradu

Bauwerk Group Hrvatska osvaja novu nagradu: Employee Lider invest – investicija koja je najviše pridonijela zapošljavanju

 

Tvrtka BAUWERK GROUP HRVATSKA d.o.o. ponovno je dobitnik nagrade Lider invest u kategoriji Employee Lider invest 2021. – investicija koja je najviše pridonijela zapošljavanju.

Značajno radimo na poboljšanju procesa i kvalitete rada u poduzeću, no najviše se ponosimo svojim svojim zaposlenicima koji kontinuirano rastu.

Našem timu ova nagrada predstavlja posebno značenje budući da se radi o još jednoj dodjeli posebnog priznanja – Employee Lider invest – investicija koja je najviše pridonijela zapošljavanju. Unatoč izazovima koje je donijela Covid19 pandemija, nastavili smo s daljnjim rastom i razvojem poslovanja na višim razinama efikasnosti i fleksibilnosti te povećali zaposlenost na preko 300 zaposlenika, što ujedno smatramo svojom najboljom investicijom – u ljudski kapital.

 

Predsjednik Uprave Bauwerk Group Hrvatska, g. Benaković, preuzima priznanje za investiciju koja je najviše pridonijela zapošljavanju